Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kultspelare lämnar Örebro

Bertin Zé har inte gjort många framträdanden hos ÖSK men har ändå hunnit bli något av favoritspelare hos publiken. Nu är det dock klart att han lämnar närkingarna.

- Jag måste få lämna för att få speltid, säger Bertin Zé till Nerikes Allehanda.

Kamerunaren kom till Örebro under 2008 och med sin uppoffrande spelstil blev han snabbt en kultspelare bland fansen, av vilka han fått smeknamnet "Berra". Det har tryckts upp t-shirts med hans ansikte på och startats Facebook-grupper som en hyllning till honom.

Men nästa säsong får supportrarna hitta en ny favorit. Något mer spel i Örebro blir det inte för Zé.
- Vi erbjöd "Berra" en förlängning men det tackade han nej till. Med tanke på att vi inte kan garantera honom mer speltid nästa säsong har vi förståelse för att han vill söka en annan klubb, säger klubbens sportchef Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

Trots ringa speltid den här säsongen kan ändå Zé få chansen i Örebros säsongsavslutning mot Trelleborg. Michael Almebäck är avstängd och det öppnar dörren för Zé.
- Jag hoppas på det. Det vore ett bra avslut.

Zé är dock inte ensam om att lämna Örebro till nästa säsong. Även anfallaren Anthony Flood har gjort sitt hos närkingarna. Han har varit skadad under stora delar av hästen och har inte motsvarat de förväntningar som fanns på honom.

Publicerad 2010-11-04 kl 10:42
Annons
Annons
Annons