Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kvar i Dif:s satsning: ”Aldrig varit orolig”

Magnus Pehrsson rensar i Djurgårdens trupp. En som blir kvar är Christer Youssef.

– Jag har haft samtal med Magnus och det handlade inte om någon varsling, snarare tvärtom, det kändes väldigt positivt, säger han.

Christer Youssef hade en godkänd säsong i ett underpresterande Djurgården. Kort efter säsongsslutet fick flertalet spelare reda på att de inte ingår i manager Magnus Pehrssons planer.
– Jag kan inte säga vad jag känner kring det. Det får Magnus stå för och jag har inte pratat med någon om det utan bara läst det som stått i tidningarna. Mer vet jag inte och av respekt för spelarna i fråga och Magnus så vill jag inte lägga mig i saker som inte ligger på mitt bord, säger Youssef till FotbollDirekt.se och tillägger:
– Det jag kan säga är att Magnus är en vinnare, han gör det han  anser vara bäst för klubben.

Hade du på känn att sådant var på gång efter säsongen?
– Jag tänkte inte alls på det. Jag har ju själv kontrakt och känner att jag har gjort min bästa säsong sedan jag kom till Djurgården. Jag har utvecklats väldigt mycket och kände absolut ingen oro.
– Jag hade ingen aning om att detta skulle ske efter säsongen men jag var aldrig orolig för min egen skull. Vi hade som sagt ett snack nu och det fanns inga indikationer på att jag skulle lämna, snarare tvärtom.

Har du fått någon känsla av vad målsättningen kommer vara nästa säsong?
– Allt jag kan säga är att vi är vinnare, vi har ambtionen att vara uppe i toppen och kriga, men det är en process som tar tid. Helsingborg har processen klar för sig. Vi får se hur lång tid det kan ta för oss.

Publicerad 2011-11-28 kl 16:21
Annons
Annons
Annons