Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Kylan förstörde för Shaaban: "Knäet svullnade upp igen"

När Hammarby var på träningsläger i LA närmade sig Rami Shaaban en comeback. När laget kom hem till vintern i Sverige kom bakslaget.
- Kylan och konstgräset gjorde att knäet svullnade upp igen, säger Shaaban till eurosport.se.

Rami Shaabans korsband slets av under en match mot Halmstad i juli förra året. Sedan dess har målvakten kämpat för att komma tillbaka. När Hammarby var på träningsläger i Los Angeles gick allt bra och Shaaban närmade sig att gå in i full träning.
- Jag började köra målvaktsträning under lägret i Los Angeles och där funkade det bra. Det är jäkligt skönt att kunna köra lite riktig träning igen och inte bara sitta på cykeln i gymmet. Den tiden var väldigt jobbig, säger Rami när eurosport.se träffar honom på Årsta IP i Stockholm. Men när han kom hem kom bakslaget.
- Vi körde samma träning som i LA men nu svullnade knäet upp. Jag tror att det beror på att konstgräset på Stadshagen är väldigt stumt och det i kombination med kylan fick knäet att reagera.
- Nu får jag ta ett steg tillbaka i träningen. Det gäller att vara klok nu och låta hjärnan bestämma och inte hjärtat. Det här är nog den tuffaste tiden egentligen. När man är nära men inte riktigt där, säger Shaaban Rami Shaaban och Hammarby hade hoppats på att han skulle bli spelklar till den allsvenska premiären. Nu ser det osäkert ut.
- Just på grund av det här är det svårt att säga. Jag vet inte hur knäet kommer att reagera. Men det enda som är viktigt för mig är att jag blir frisk. Om det sker nu, om två veckor eller om en månad är oväsentligt, säger han till eurosport.se.
Publicerad 2009-02-26 kl 15:53