POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Lagerlöf: "En av de bättre matcherna offensivt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Djurgården och Sirius i spelaren ovan.

STOCKHOLM. Djurgården körde över Sirius med 4-0.
Då var Thomas Lagerlöf full av beröm efter matchen.
- Det är en av de bättre matcherna offensivt, säger han.

Djurgården besegrade under lördagen Sirius med 4-0 och ryckte till fyrapoängsledning i toppen av tabellen, men med en match mer spelad i allsvenskan. Djurgårdens tränare Thomas Lagerlöf var efter matchen glad över segern och hyllade spelarnas prestation i matchen.

- Jag är väldigt, väldigt nöjd med spelarnas prestation i dag. Det är lite som Mirza (Jelezak) är inne på att jag tror att de hade fått det tufft i dag, även om de hade haft alla spelare på planen. Det är sedan inte så lätt att vaska fram målchanser och göra mål mot ett lag som har en man utvisad, men jag tycker att vi håller gasen i botten i stort sett hela tiden, säger Lagerlöf och fortsätter:

- Det är ingen spelare som fuskar någonstans och vi skapar väldigt mycket målchanser i första halvlek, men även i andra när de försöker stabilisera och stänger ner. Även då vaskade vi fram några riktigt, riktigt bra målchanser. Det är all heder till det fokus som spelarna lade ner i dag.

- Jag tycker just att det fokus vi klarar av att hålla och tålamodet och konsekvensen i det vi sysslar med är väldigt bra i dag. Det är en av de bättre matcherna offensivt. Vi kan spela elva mot tio på träning och hålla på en hel träning utan att det knappt blir en målchans, så det är inte alltid lätt att skapa målchanser. Det var många bra kombinationer och folk på väg i djupled hela tiden. Bra spel.

Nu menar Lagerlöf att hans manskap ska jobba på precis samma sätt som tidigare under säsongen. Han tror att det är även till framgång och möjligen till ett SM-guld.

- Vi ska fortsätta träna som vi gör. Jag brukar säga att bara för att du har en bra träningsvecka, så garanterar inte det att du vinner matchen till helgen, men över tid kommer du vinna fler matcher om du tränar på det sättet som vi har gjort under senaste månaderna. Det är otroligt bra kvalitet i det som görs ute på Kaknäs just nu och då blir det förhoppningsvis bättre också.

Publicerad 2019-08-11 kl 07:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå