Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Läget allvarligare för Berggren

Hasse Berggren gav först lugnande besked kring sin nya hälskada men nu visar det sig att situationen kan vara mer allvarlig än det första beskedet.

- Det är en inflammation som jag fått i hälen, som gör att jag just nu inte ens kan jogga, inte belasta alls. Vi får ta det dag för dag och hoppas att det blir bättre. Blir det inte det, ja då får vi se vad som händer, säger han till Gävle Nyhetsbyrå.

Hasse Berggrens betydelse för gästrikeklubben går inte att värdera. Han är lagets bäste målskytt och mest rutinerade spelare och en mycket stor orsak till lagets framgångar den här säsongen.
För Gefle Nyhetsbyrå berättar han att det här är en skada han kan haft ett tag men som blev helt ohållbar i mötet med Örgryte.
- Jag tror det hände någonting redan i Häckenmatchen, för jag kände av det lite mot IFK Göteborg också, säger Berggren.

Och som om det inte vore nog gick även anfallskollegan Amadou Jawo sönder mot Örgryte. I samband med det mål han gjorde fick han en smäll mot höften, som sedan ledde till att han fick utgå under stopptiden.
- Från början kände jag ingenting men jag var väl så glad över målet. Det känns helt okej nu. Jag har kört lite rehab och på torsdagen ska jag prova med boll.

Gefle spelar sin nästa match mot Helsingborg. Där han laget tvingas ställa upp med ett helt annat anfallspar från start jämfört med matchen mot Örgryte.
Med tanke på att Hans Berggrens ersättare Daniel Westlin gjorde ett av lagets två mål mot Örgryte kan nog Pelle Olsson känna sig tämligen lugn trots allt.

Publicerad 2009-07-15 kl 09:14
Annons
Annons
Annons