POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
39v

Lagkamratens ilska efter petningen av Hamad: "Ett hån mot allsvenskan"

Foto: Bildbyrån

Jiloan Hamad fick inte plats i Janne Anderssons VM-trupp.
"Ett hån mot allsvenskan", tycker Hammarby-lagkamraten Serge-Junior Martinsson Ngouali.
"Att vara bäst på januariturnen och bäst i allsvenskans bästa lag, leda skytteligan och assistligan är uppenbarligen inte tillräckligt bra", skriver mittfältaren på Twitter.

Under tisdagen presenterade Janne Andersson de 23 spelare som representerar Sverige i VM i Ryssland i sommar. Jiloan Hamad, som varit het i allsvenskan i vår, fick inte plats. Förbundskaptenen var dock i kontakt med mittfältaren.

- Jag hade ett samtal med Janne i går, väldigt bra snack. Vad ska jag känna? Jag vill vara med, men det vill alla. Jag känner mig bara stolt. I januari var jag inte ens ett namn, man hade kunnat ta ut 50 spelare och jag hade inte ens varit med på listan till att aktivt ha det som ett mål att dels göra en bra januariturné och sedan göra en bra vår för både mig och Hammarby och att även ha en tanke på att ta mig in till VM-truppen. Det var en jävligt tuff målsättning, men något som drev mig hela tiden, säger Hamad till Fotbollskanalen.

I VM-truppen fanns ingen spelare från allsvenskan med. Hammarbys Serge-Junior Martinsson Ngouali reagerar starkt på att Hamad nobbas.

"Att Jiloan inte är med i VM-truppen är ett hån mot allsvenskan. Att vara bäst på januariturnen och bäst i allsvenskans bästa lag, leda skytteligan och assistligan är uppenbarligen inte tillräckligt bra", skriver mittfältaren på Twitter.

Publicerad 2018-05-15 kl 20:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå