POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lagkaptenen hyllar Bangura

Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Mohamed Bangura t.v. och Nisse Johansson t.h.

AIK gick tidigare idag ut och bekräftade att Mohamed Bangura anländer på lån från Celtic. Vice lagkaptenen Nisse Johansson går nu ut och hyllar nyförvärvet.

-En jättebra spelare, en komplett anfallare.

Lånet av den före detta AIK-anfallaren gäller säsongen ut. AIK:s vice lagkapten, Nisse Johansson, har spelat med Bangura tidigare och hyllar nyförvärvet.

– En jättebra spelare, en komplett anfallare. Han kan agera framspelare, avslutare, han är inte blixtsnabb men han är fortfarande snabb så han kan dribbla av motståndarna. Sedan vet jag inte om han är frisk och sådär just nu.

Goitom är också ny, tror du det kan bli ett problem att de inte spelat ihop sig under säsongen om de bildar anfallspar?


– Jag tror inte det ska vara ett problem. Det är klart att man helst vill ha ett anfallspar som är samspelt, men det är inte ofta man har den lyxen. Bara i år har vi roterat på flera olika anfallare så samspelsproblemet har vi haft hela tiden.

Det känns som ni rustar för guld?


– Nej, säger Johansson och skrattar. Nej, men det är tio omgångar kvar och vi ligger i toppen. Vi vill självklart vara med och fightas i toppen så länge det går och det är klart att det vore jättekul om vi kan vara med och fightas om ett guld.

Publicerad 2012-08-28 kl 13:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå