Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lagkaptenen stannar i Sirius: "En fantastisk person och ledare"

Foto: SCANPIX.

Niklas Busch Thor stanner i Sirius.

Lagkaptenen stannar i Sirius.
Niklas Busch Thor har skrivit på ett nytt ettårsavtal.
- Utöver det fotbollsmässiga är han en fantastisk person och ledare att ha i ett omklädningsrum, säger den assisterande tränaren Thomas Lagerlöf i en kommentar på klubbens hemsida.

Uppsalalaget Sirius fortsätter sina förberedelser inför klubbens första säsong i den högsta serien sedan 1974. Sedan tidigare har man gjort klart med Johan Eiswohld, Joshua Wicks och Sefano Vecchia Holmquist och på fredagen kom beskedet att man även kommit överens om ett nytt kontrakt med lagkaptenen Niklas Busch Thor.

Busch Thor gör därmed sin fjärde säsong i klubben under 2017.

- Niklas har kommit tillbaka i år efter ett jobbigt 2015 då han hade skador och sjukdomar som avlöste varandra, och han verkligen fick slita. Under det här året har han blivit bättre och bättre, och till nästa år får han en till hel försäsong för att bygga upp kroppen, säger klubbens assisterande tränare Thomas Lagerlöf i en kommentar på klubbens hemsida,

- Får han ännu mer kontinuitet nu så tror vi att han kommer att kunna växla upp ett ytterligare steg i allsvenskan. Utöver det fotbollsmässiga är han en fantastisk person och ledare att ha i ett omklädningsrum, så det känns väldigt bra att han är med även nästa år.

Niklas Busch Thor spelade från start i 29 av 30 matcher för Sirius den här säsongen. Totalt har det blivit 66 seriematcher för klubben.

Publicerad 2016-12-02 kl 15:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons