Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Laitinen får lämna Hammarby - noll respons från klubben

Haris Laitinen är en av två Hammarbyspelare med utgående kontrakt. Och mittfältaren tror inte att han blir kvar.
- Det finns inga diskussioner, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter tio år i klubben ser nu Haris Laitinen ut att lämna Hammarby. Klubben verkar inte vilja förlänga kontraktet med mittfältaren.

- Att jag inte har fått ett förslag är ganska klara intentioner för hur de ser på saken. Jag har spelat i Bajen i tio år och klubben är alltid intressant för mig. Men om de inte vill ha kvar mig så kan jag ju inte stanna, säger han.

Om Hammarby kommer med ett förslag, vill du stanna då? - Det är svårt att säga men det skulle vara jävligt trist om de skulle komma så här sent och vilja förlänga. Då har man inte visat någon uppskattning, men å andra sidan så är Hammarby klubben i mitt hjärta därför är det alltid intressant.

Istället finns hos Haris Laitinen, som hos de flesta spelare, en dröm om en karriär som utlandsproffs.

- Det är klart att jag är sugen på att komma utomlands. Både för att det är en dröm, men också för utmaningen. Samtidigt så kan det dyka upp bättre saker inom Sverige och då tar man ju det.

Finns det mycket intresse? - Jag snackade med min agent häromdagen och det är en del som har hört av sig. Både inom Sverige och ute i Europa. Det är ganska bra klubbar i allsvenskan som har hört av sig och det är ju ett bra tecken på att man har en hyfsat status.

Ett land som Haris Laitinen nämner är Grekland. Och det vore inte fel, menar mittfältaren.

- Det var lite i somras, men sedan deras liga drog igång har det varit lugnt. Men jag vet att det finns intresse därifrån. Och jag är självklart intresserad, dessutom kan jag ju språket också. Sedan vill jag inte spekulera för mycket innan jag har något konkret.

Publicerad 2009-09-30 kl 10:37
Annons
Annons
Annons