Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Läkarnas besked till Linus Hallenius: "Du kan spela"

Linus Hallenius skadehelvete ser ut att vara över. Nu kan den förre Hammarbyanfallaren äntligen göra comeback i helgen: "Han går för fullt".

- Linus har tränat med laget i en vecka och går för fullt nu. Han känner inte av skadan alls, säger Hallenius agent Hasan Cetinkaya till FotbollDirekt.se.

Mer än ett år har passerat sedan Hammarby sålde Linus Hallenius till Genoa i Italien. Året som gått har till stora delar varit ett rent skadehelvete för anfallaren, som i omgångar plågats av ett s k hopparknä. Hallenius lånades inför säsongen ut till Serie B-laget Padova. Förväntningarna har varit stora på Hammarbys förre skyttekung, som direkt tilldelades nummer 9 i laget.

Men ännu inte en match ens på bänken för Hallenius i Padova. 22-åringen har närmat sig matchform men drabbats av bakslag, men nu visar det sig att han är klar för comeback och därmed debut i Padova. Klubbens läkarteam har gett Hallenius klartecken för spel.

- Jag talade med Linus så sent som i går. Han har kört hundra procent nu i en vecka och känner inte av skadan alls, så han närmar sig en comeback, helt klart, säger Hasan Cetinkaya.

Padova var nära att gå upp i Serie A förra säsongen och satsar nu för ett avancemang - laget är för närvarande fyra i tabellen. Till helgen väntar hemmamatch mot Grosseto, och Hallenius ser ut att debutera för klubben då.

- Han var aktuell för truppen redan i helgen som var men de valde att vänta. Sedan kanske han inte går från start nu i helgen, men han ska kunna spela, absolut.

Publicerad 2011-11-15 kl 15:00
Annons
Annons
Annons