POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lämnade MFF 2016 – nu är Molins tillbaka: "Är definitivt en mer komplett spelare nu"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Malmös möte med Örebro.

Guillermo Molins är tillbaka i Malmö FF – som en bättre spelare än när han lämnade klubben 2016.
- Jag är definitivt en mer komplett spelare, säger han till Sydsvenskan.

Under onsdagen presenterade Malmö FF Guillermo Molins som återvänder till klubben efter en sejour utomlands. Han lämnade MFF 2016 och har sedan dess hunnit med spel i både Kina och Grekland, där han senaste spelade för storklubben Panathinaikos. 

Hans kontrakt med MFF sträcker sig till slutet av 2021. 

- Jag är definitivt en bättre och mer komplett spelare nu än när jag lämnade Malmö FF senast. Hade det inte varit för den här skadan hade nog situationen varit en annan. Jag chansade, tog en risk, spelade även om jag hade smärta. Igen, igen och igen. Därför är jag där jag är just nu, säger han till Sydsvenskan.

Just nu är Molins skadad och kan inte spela fotboll i dagsläget. Istället ligger fokus på rehabträning för att ta sig tillbaka i speldugligt skick.

- Jag känner mig riktigt bra tränad, men jag kan inte spela fotboll just nu. Jag hoppas det ska fungera snart. Jag har haft semester i två månader och skadekänningarna började på allvar den tionde januari, säger han.

Molins är imponerad av den utveckling som hans nygamla klubb stått för sedan han lämnade.

- På två år har Malmö FF blivit en mycket större klubb, med en anläggning mer av Champions League-klass nu än allsvenskan. Insatsen mot Cluj visar att vi kommer att få se ett nytt Malmö FF framöver. Det bådar gott. Det känns bra att komma in i ett lag där allt rullar på. Visst, det är elva poäng upp i den allsvenska tabellen, men det kommer att börja skaka i Stockholm.

Publicerad 2018-07-25 kl 19:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå