Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lånas ut av Juventus - öppnar för Dif

Carlos Garcia Ambrosiani, 19, ska lånas ut från Juventus. Och nu öppnar den förre Djurgårdstalangen för allsvenskan.
– Jag är öppen för det mesta. Italien, Sverige och andra utlandsalternativ, säger han.

Carlos Garcia Ambrosiani har precis avslutat en lyckosam säsong med Juventus primavera-lag. Han var ordinarie som mittback hela säsongen och laget vann Via Reggio-turneringen, åkte ut i slutspelets kvartsfinal mot Milan (Inter vann allting) och förlorade finalen i italienska cupen.
– En bra säsong tycker jag, framför allt under den första halvan. Efter att vi vunnit Via Reggio så sjönk vi lite och blev lite bekväma, säger Carlos till FotbollDirekt.se.

När FD når honom är han i Turin för att slutföra sina studier.
– Jag var hemma i Sverige en vecka och var nu tvungen att åka tillbaka för att ordna med detta. Sen när jag är klar har jag lite semester till och då åker jag till Sydamerika, säger Carlos vars pappa är från Nicaragua.

Juventus a-lag vann som bekant Serie A utan att förlora en enda match. Ett a-lag som Carlos flera gånger varit uppe och tränat med. Till nästa säsong är det dock dags för en utlåning.
– Tanken är att jag ska gå på lån, sen får vi se var det blir någonstans. Juventus till att jag ska gå någonstans där jag får spela och kan få erfarenhet av senior-spel.

Vad skulle du helst vilja själv?
– Jag känner mig ganska öppen inför det mesta, både Italien, Sverige och andra utlandsalternativ. Jag vill alltid spela så högt nivå som möjligt.

Du har tränat med Djurgården när du varit i Sverige längre perioder. Är det något som skulle kunna vara aktuellt?
– Ingen kommentar. Ingenting är klart och det är ett tidigt skede på transfermarknaden så jag har ingenting att säga. Men även om man såklart vill ha något klart så fort som möjligt så väntar jag hellre lite extra för att verkligen få det bästa alternativet.

Publicerad 2012-06-30 kl 15:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons