Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lantz efter MFF:s show: ''Guldstriden borde ha varit avgjord''

Helsingborgs-spelarna imponeras av Malmös storseger i går kväll.
Guldstriden helt jämn igen och MFF med initiativet - igen. Men det rekordjämna guldracet förvånar HIF-profilen Marcus Lantz.

– De var överlägsna och kunde gjort två-tre mål till. Det var ungefär som när vi mötte Åtvidaberg. Istället för att gå ut och vara nervös så släpper allt. Det är en lättnad som spelare, säger Helsingborgs Marcus Lantz till HD.

0-2 efter en halvtimme. 0-4 som slutsiffror. Malmös svar mot Häcken på Helsingborgs 3-0 mot Åtvidaberg blev starkt och nu är de båda Skånelagen åter på samma poäng med två återstående omgångar.
Lantz överraskas emellertid inte alls över så självklart Malmö kom tillbaka efter missen mot Kalmar.

– Nä, jag är mer överraskad över att två lag i Sverige kan vara så överlägsna alla andra. Det är vi och Malmö, sen ingenting. Det är märkligt att andra lag inte kan stå emot oss.

Någon fördel för Malmö tror han ändå inte på, även om det ser så ut med åtta plusmål till deras fördel.
Närmast väntar Halmstad borta för HIF och BP borta för Malmö.

– Det är svårt att säga om det är fördel Malmö. BP måste ta poäng, annars åker de ur och är helt körda. De måste bjuda upp till dans. Samtidigt måste Halmstad ta poäng mot oss.

– Det kommer inte avgöras förrän i sista matchen. Vi kan inte göra mer än att ta sex poäng och sluta på 67 poäng. Det är svårt att säga att vi skulle kunna göra mer. Under en normal säsong hade guldet varit klart redan. Det är för att vi och Malmö varit så överlägsna som det inte avgörs förrän i sista.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-10-28 kl 14:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons