Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lantz hoppfull om snar comeback

Helsingborgs skadeproblem späddes på ytterligare inför och under matchen mot Djurgården. Henrik Larsson kom aldrig till spel och Markus Lantz utgick under matchen. Men när det gäller den sistnämnde hoppas han på en snabb comeback.

- Jag är lite öm. Men jag mår varken illa eller har huvudvärk, så det känns inte som någon hjärnskakning, sade Lantz direkt efter matchen till Helsingborgs Dagblad.

Lantz utgick på ostadiga ben redan efter åtta minuters spel och ersattes av en annan spelare som varit skadebenägen, islänningen Olafur Skulason.
- Smällen i sig var ingen fara. Problemet var att jag ramlade baklänges och slog huvudet i marken. Jag blev groggy och benen kändes skakiga, säger Lantz.

I veckan spelar Helsingborg retur i Europa League. Lantz väljer dock att ligga lågt när det gäller den matchen.
- Jag vet inte om jag kan vara med. Vi får undersöka det här närmare på måndagen.

Lantz och Henke borta - lagets två mest rutinerade pjäser gör att skadekrisen i Helsingborg är eskalerande, även om Skulason gjorde comeback.
- Jag är inte orolig över att vi inte ska palla. Vi har visserligen otur med skador men det är inga långvariga grejor. Alla är snart tillbaka i spel, säger Lantz till tidningen.

1-2 mot Djurgården var en förlust som Lantz hade svårt att acceptera men insåg också att laget bara har sig själva att skylla.
- Vi ville ha kontroll på matchen och föra spelet, i stället för Djurgården styra och spelet böljade fram och tillbaka. Det var tredje matchen i rad som vi inte kom igång med vårt spel, säger Lantz.

När Rasmus Jönsson reducerade till 1-2 kände han att stockholmarna var i gungning.
- Då märktes det att Djurgården blev stressade och nervösa. Lite synd att vi inte kunde spela så från start.

Publicerad 2009-07-06 kl 15:10
Annons
Annons
Annons