POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lantz saknar inte HIF - stormtrivs i BoIS

Marcus Lantz valde att gå till Landskrona när han inte fick förlängt kontrakt med Helsingborg. Och så här långt saknar han inte allsvenskan och HIF ett dugg.

- Det här är hur kul som helst. Jag trivs verkligen med det här, säger Lantz.

Och han betonar att han är ärlig när han säger det och säger sig inte sakna livet som allsvensk fotbollsspelare i Helsingborg.
- Jag har ju själv tagit beslutet att gå till BoIS och spela i superettan. Därför vet jag precis vad jag gett mig in på och då går det inte att klaga, säger Lantz till Helsingborgs Dagblad.

- Och kroppen känns hur fräsch som helst. Och inte en skada så här långt...

Landskrona har fått en knackig inledning på säsongen men kanske blev 3-2-segern mot Öster på måndagskvällen den förlösande faktorn som gör att det av Henrik Larsson-tränade laget kan börja avancera uppåt i tabellen.
På mittfältet i matchen mot Öster härjade Marcus Lantz som vanligt och var matchens gigant.
Och mycket beror det på anser att han att han kunnat vara skadefri.
- Nu är skaderisken mindre än tidigare. I HIF körde vi åtta träningspass i veckan. I BoIS är det bara hälften så många. Klart det inte sliter lika mycket.

- Dessutom går det inte så fort i superettan som i allsvenskan. Det innebär att jag har bollen mer och det är inte så tröttande som när man ska springa och jaga den hela tiden.

Publicerad 2011-05-03 kl 10:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå