POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Lapp på luckan inför glödheta mötet: "En seriefinal ska naturligtvis vara slutsåld"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från mötet mellan Malmö FF och Falkenberg

Det är bäddat för publikfest på söndag.
Stadion i Malmö är slutsåld för första gången i år.
- En seriefinal i allsvenskan ska naturligtvis vara slutsåld, säger Malmö FF:s press- och informationschef Peter Åhlander till Fotbollskanalen.

På söndag väntar ett glödhett allsvenskt möte mellan serietvåan Malmö FF och ettan Djurgården. Det skiljer inför mötet tre poäng mellan lagen och för MFF skulle en förlust vara ett hårt slag i guldstriden.

Nu står det dock klart att hemmalaget kommer att ha ett rejält stöd från läktarplats. Stadion i Malmö är nämligen helt slutsåld, och 21 800 personer väntas se matchen på plats.

Det är första gången i år som Malmö helst säljer slut på arenan.

- En seriefinal i allsvenskan ska naturligtvis vara slutsåld och den stämning som finns vid en allsvensk match när den är slutsåld är väldigt speciell, den är fantastisk. Vi vet naturligtvis vilket stöd MFF-supportrarna ger oss och det är självklart en fördel för våra spelare att ha det i ryggen för att ta tre poäng på söndag, säger Malmö FF:s press- och informationschef Peter Åhlander till Fotbollskanalen.

Det finns dock ett fåtal biljetter till som kommer att släppas på torsdag, skriver MFF på sin hemsida. De 400 plåtarna är dock vigda åt Sydsvenskan-prenumeranter. Dessutom kan eventuell ett fåtal biljetter komma till försäljning på fredag.

Publicerad 2019-08-20 kl 14:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå