POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Lars-Erik Sjöberg ny DIF-bas

Djurgården har hittat en ersättare till sin avhoppade ordförande, enligt vad fotbollskanalen.se erfar. Lars-Erik Sjöberg tar över efter Bo Lundquist. Sjöberg har barn i Djurgården, är finansman och har suttit i styrelsen sedan 2007.

Efter fotbollskanalen.se:s avslöjande om att Bo Lundquist, Dan Svanell och Tommy Jacobson lämnat Djurgården har det varit full kalabalik i klubben. Måndagen och tisdagen har ägnats åt extrainkallade styrelsemöten för att lösa den uppkomna situationen.

Fotbollskanalen.se erfar nu att lösningen heter Lars-Erik Sjöberg. Finansmannen som sitter i Djurgårdens IF FF styrelse tar över efter Lundqvist.
- Det är en bra man men han är totalt oerfaren när det gäller fotboll och har bara suttit i styrelsen i ett och ett halvt år, säger en källa med insyn i styrelsemötena.
- Tänk även på att han inte är vald till ordförande av ett årsmöte.

Formellt blir Sjöberg vice ordförande, men blir den som tar över fram till nästa årsmöte.

Det blir alltså inte så att hela styrelsen kliver av, utan i dagsläget är det Lundquist, Jacobson och Svanell. Allt talar också för att Sjöberg är en tillfällig lösning och att valberedningen får plocka fram en kandidat till årsmötet i mars 2009.

Nye Dif-basen Lars-Erik Sjöberg presenteras på följande sätt på dif.se:
’Lars-Erik är Djurgårdare sedan flytten till Stockholm. Engagerad djurgårdsförälder genom sonen som spelat i DIF sedan 6 årsåldern och som nu är med i PSM-truppen. Lars-Erik arbetar på Carnegie med rådgivning i samband med börsnotering och kapitalanskaffning.’

Publicerad 2008-09-09 kl 22:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå