Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lårskadad Turina magnetröntgas

Foto: Scanpix

Ivan Turina

Ivan Turina magnetröntgas efter skadan mot Gefle.
– Han har en känning i framsida lår, säger Andreas Alm.

AIK:s målvakt Ivan Turina skadade sig i torsdagens seger över Gefle och det är långt ifrån säkert att han kan spela nästa den heta matchen borta mot Helsingborg. Tränaren Andreas Alm berättar om läget.

–Ivan Turina magnetröntgas i dag. Läget är så att han har en känning i framsida lår, det vill säga som en sträckning. Det kan man ju konstatera, det behövs ingen magnetröntgen för. Den görs mer för att få en klinisk undersökning på det – det ska man alltid ha. Dessutom är det bra att veta framöver vad läget är, säger Andreas Alm till fotbollskanalen.se.

Hur länge tror du att han blir borta?

–Vi får se ett par dagar framåt hur det ser ut. Om han är tillbaka snart eller om det tar längre tid. De första dagarna är ganska viktiga när det gäller dessa skador. Går det bra de första dagarna är det lite kortare tid.

–Jag tror inte att vi kan räkna med honom till nästa match (Helsingborg borta den 2 maj) men vi får se. Vi sätter honom i vanlig behandling. Det är dumt att tro någonting när man får veta om ett par dagar. Det är en stund kvar till nästa match, så vi behöver inte skynda oss med att tänka ut om han blir tillgänglig, säger Alm.

Publicerad 2012-04-27 kl 19:07
Annons
Annons
Annons