POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Larsson hetast i blekt MFF: "Jag ligger bakom det mesta"

Ett skakat MFF i halvtid - men mästarna redde ut det. Ett klassmål signerat Guillermo Molins på pass Daniel Larsson avgjorde. - Han brukar tjata om att han finns där på bortre, säger Larsson.

Malmö såg ut att gå mot första poängtappet, men mästarna redde ut det på Swedbank. Malmös segermål var Daniel Larssons verk: Ett långt, svepande inlägg som såg ut att gå förbi alla i straffområdet - men Guillermo Molins hade smugit in i boxen från sin högermittfältsposition och kunde placera in bollen med skallen.

- Gische brukar tjata om att han finns där på bortre, säger Daniel Larsson till FotbollDirekt.se.

- Det fanns inget läge att avsluta själv så jag tittade upp och slog in den och han förvaltade den ju på ett bra sätt.  

Daniel Larsson var bäst på plan i andra halvlek och hade bud på flera mål, bland annat ett rungande ribbskott som Mattias Asper i Mjällby-målet hade noll koll på.

- Synd där, men jag tar dem sen istället. Jag är inblandad i det mesta av farligheter och ligger bakom flera av våra mål hittills så jag känner ingen oro för målskyttet.

Det såg däremot tyngre ut i första halvlek. Den förväntade MFF-dominansen uteblev och Mjällbys mittfält med Tobias Grahn och Pavel Zavadil i spetsen tog ut Malmös hyllade dito. Helt jämnt i bollinnehav efter första halvlek, och tunnsått med målchanser för bägge lag.

- Nej, vi gör ingen bra match idag. Mjällby var bra, nog de bästa vi mött hittills. De har ju ett gäng bollsäkra mittfältare som gör det svårt för oss.

- Vi fick inte ner deras backlinje i första halvlek, men i andra lyckas vi med det och börjar skapa målchanser. Vi har tro på det vi gör, och det är en styrka att vi kan vinna även när vi inte spelar bra.


 

Publicerad 2011-04-20 kl 22:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå