Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3v

Larsson ställs mot kompisen Granqvist: "Vi åker väl ut båda två"

Foto: Bildbyrån.

Det blir många kära återseenden för Sebastian Larsson nästa allsvenska säsong.
Ett av dem blir när han får möta landslagskompisen Andreas Granqvist.
- Vi åker väl ut båda två efter tio minuter, skämt åsido, säger Larsson till Eskilstuna-Kuriren.

Sebastian Larsson ställs nästa allsvenska säsong mot Andreas Granqvist, som tog Helsingborg upp en division. De två känner varandra väl efter tiden i landslaget och det blir ett speciellt möte med kollegan, menar Sebastian Larsson.

- Vi har garvat en del åt det och sagt att vi åker väl ut båda två efter tio minuter, skämt åsido. Det är klart det blir kul och intressanta möten. Han flyttade ju hem med målet att ta upp Helsingborg till Allsvenskan vilket han lyckades med och jag fick vinna ett SM-guld med AIK så vi har skämtat lite om att våra klubbval blev ganska lyckade, säger Larsson till Eskilstuna-Kuriren.

Mötet med Granqvist blir dock inte det enda kära återseendet för AIK-spelaren. Under 2019 kommer han även att ställas mot AFC Eskilstuna. Larsson är född i staden och bodde där innan han blev ungdomsproffs i England. Larsson hoppas att han kommer att vara tillgänglig till den matchen.

- Den matchen vill man vara hel och frisk till såklart. Det kommer bli väldigt speciellt såklart och jag kommer ihåg när jag spelade där senast vilket måste ha varit någon U21-match i samband med att jag flyttade till England. Då var det naturgräs på planen. Nu blir det garanterat häftigt att komma tillbaka.

Publicerad 2019-01-01 kl 21:13
Annons
Annons
Annons