Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Läs Milds svar till fansen angående Risp

Fredrik Risp vill flytta hem till IFK Göteborg. Blåvitt säger dock nej, något som upprört fansen. Nu svarar Mild på kritiken i ett öppet brev.

- Vi har nio backar så det går inte, motiverade sportchefen Håkan Mild nyligen för Sportsday.

Risp har tröttnat på proffslivet och vill efter fyra år utomlands tillbaka till IFK Göteborg.
Efter spel i norska Stabaek och Turkiet (Ankaragücü) har han bestämt sig för att ta ny sats i Allsvenskan.

Men Håkan Mild är som sagt inte intresserad och står på sig. Nu svarar han kritiska fans i ett öppet brev på Änglarnas hemsida.

Här är delar av Milds svar:

"Anders Almgren (Änglarnas ordförande) talar om hur viktigt det är med kontinuitet och om den långsiktiga utvecklingen av IFK Göteborg.
Med den satsning vi gör på att lyfta fram unga spelare, behålla de äldre som har de egenskaper vi önskar samt att i den mån det är möjligt skriva långa kontrakt tycker jag definitivt att långsiktighet är ett nyckelord för oss.
Jag kan också anse att det finns andra uppgifter för min del än att behöva svara på varför vi köper en och inte en annan.
Engagemang är underbart, det vet ni att jag tycker. Älskar man IFK Göteborg ordentligt ska det finnas synpunkter och åsikter, det är sunt och uppfriskande.
Men om min uppgift är att svara på alla dem istället för att försöka utveckla vår verksamhet så mycket som möjligt och att skapa ett lag vi alla kan glädjas åt skulle jag inte kunna utföra den uppgift jag är satt att göra."

FOTBOLLDIREKT.SE

Publicerad 2009-11-12 kl 11:50
Annons
Annons
Annons