POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Lasse Johansson: Ingen plats för mig längre

När Kalmar FF spelar mot Malmö FF på tisdagskvällen är det också sista hemmamatchen för en av lagets trotjänare. Lasse Johansson har fått besked om att han inte kommer erbjudas förlängt kontrakt.

34-årige Lasse Johansson har gjort flest allsvenska matcher av alla spelare i Kalmar FF. Men nu är hans tid i klubben på väg mot sitt slut.
- Vi har haft ett snack, jag, Nanne och Svante och det finns ingen plats för mig längre, säger Lasse Johansson till Barometern.

Johansson har varit en av stöttepelarna och trotjänarna i föreningen och hans rutin var mycket värdefull när laget vann SM-guld förra säsongen. Men veteranmittfältaren har fått allt svårare att ta en ordinarie plats och till nästa säsong är hans tid över.
- Det känns konstigt, vemodigt och osäkert och man undrar ju vad som ska hända. Jag har ändå varit i Kalmar i tio år. Tankarna kommer och går nu, säger Johansson till tidningen.

Men någon avsikt att lägga av har inte Johansson. Han spelar gärna i flera säsonger till.
- Jag är pigg i kroppen och har inte haft några skador och då känns det lite jobbigt att få vara med. Jag tycker fortfarande att det är jätteskoj att spela fotboll och fortsatt spela.

Öster ska enligt tidningen Barometern ha visat intresse för Johansson men denne siktar längre bort än till Växjö.
- Drömmen vore att få prova på att spela utomlands. Fotbollen är inte stor i Dubai men det skulle vara ett roligt äventyr och ett sätt att få prova på andra kulturer.

Publicerad 2009-10-27 kl 12:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå