Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lasse Johansson träffar Fabio: Skulle gärna komma tillbaka till Kalmar

Kalmars Lasse Johansson var nyligen på semester i Brasilien och passade på att träffa förre Kalmarhjälten Fabio Augusto - som drömmer om att komma tillbaka till klubben .
- Jag tror att jag kan hjälpa till, säger Fabio Augusto till sin gamle Kalmarkollega.

Lasse Johansson tillbringade sin julsemester i Brasilien och förutom att gå på lagkamrat Sobralenses bröllop och dansa samba passade han även på att träffa lagets gamle storspelare Fabio Augusto. Något som han själv dokumenterat i Östran.

Där skriver Johansson om hur den 36-årige brassen längtar tilllbaka till klubben som han lämnade mitt under rådande kontraktstid, sommaren 2007.

"Jag skulle gärna komma tillbaka till Kalmar, jag tror att jag kan hjälpa till, speciellt när KFF ska spela i Champions Leauge, säger Fabio. Men jag känner att det måste komma en inbjudan från dem.", säger Fabio i den långa intervjun med Johansson.

Lasse Johansson berättar att klubben nu diskuterar om en övergång är möjlig, men han är osäker på om Kalmar har råd med mittfältaren som numera spelar i Rio-klubben America.

- Han har nog lite dåligt samvete över vad som hände när han stack. Men det är förmodligen en ganska stor kostnad att ta över honom och jag tror inte Kalmar är redo att chansa, säger Johansson till fotbollskanalen.se.

- Kanske kan han komma på ett halvårskontrakt i sommar.

Fabio Augusto, som spelat i klubbar som Falmengo, Corinthians och Botafogo, kom till Kalmar 2004 och har under lång tid hyllats av sina gamla lagkamrater i Kalmar. Framför allt för sitt sätt att vara under tiden i Kalmar.

- Fabio kom till Kalmar som en stjärna och med attityd. Han lärde oss hemvävda spelare att ta för sig lite och inte bara var nöjda med att spela i allsvenskan. Han resonerade mer "vi ska vinna den här skiten".

Det ryktas även att Carlstad United jagar Fabio.

- Fabio frågade mig om Carlstad och jag undrade väl mest, "vafan ska du göra där". Det ryktet har även dementerats nu, men man vet ju att det inte behöver betyda så mycket...

Johansson var även på lagkamraten Sobralenses bröllop i Fortaleza och hann med att vara i Rio de Janeiro och dansa samba i närheten av samba-nästet Bahia.
- Det tog en vecka här hemma och sedan försvann gunget, förklarar Johansson.

Läs hela artikeln HÄR

Publicerad 2009-01-13 kl 12:43
Annons
Annons
Annons