Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lasse Nilsson på väg att lämna: "Elfsborg absolut ingen omöjlighet"

Lasse Nilsson ser ut att lämna Vitesse. Ett av alternativen: Att återvända till Elfsborg.
- Blir det Sverige ligger de självklart nära till hands, säger han till fotbollskanalen.se.

Forwarden har 1,5 år kvar på sitt kontrakt med sin holländska klubb, men eftersom Vitesse har en sprillans ny ledning som aviserat att sju eller åtta spelare är på ingång känner sig Nilsson osäker på situationen. Att tränaren föredrar ett 4-5-1-system, med bara en anfallare på plan, känns inte heller optimalt med tanke på förutsättningarna.

- Framtiden är ganska oviss. Vi kan väl säga som så att jag ser mig om efter en annan lösning, nu redan i vinter alltså, säger Nilsson till fotbollskanalen.se.

Han förklarar att förhoppningen är att hitta något nytt inspirerande uppdrag, och att det finns reella bud att ta ställning till under julledigheten.

- Tankarna går väl ganska brett, hittills. Jag funderar på lite olika länder och lösningar. Det finns en del alternativ, och nog har det varit konkreta förslag också. Men ingenting som jag vill snacka om riktigt i nuläget, säger Nilsson.

Hur ser intresset ut från Sverige?
- Jo, men lite kontakter har jag haft. Men inte något mer än löst snack, åtminstone inte än så länge.

Vad säger du om Elfsborg, din gamla klubb?
- Det är absolut ingen omöjlighet. Skulle det bli aktuellt med Sverige så är såklart Elfsborg en bra lösning. Men som sagt finns det många andra potentiella lösningar. Det är tidigt än så länge, men jag tror att jag kanske vet lite mer kring nyår kanske.

Det gäller att ha is i magen, innan du fattar ett beslut?
- Ja precis. Sedan behöver jag ju absolut inte vara desperat. Jag har ju ett gällande kontrakt. Men jag har bestämt mig för att se mig om - och om det dyker upp något inspirerande tar jag det. Men det är ingen panik att packa väskorna.

Publicerad 2010-12-22 kl 13:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons