Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lasse Nilsson satsar bilen på Elfsborg

"Ska vi slå vad om att Elfsborg blir ett mittenlag i år?" Storvärvningen Lasse Nilsson kunde inte låta bli att hugga på en lokaltidnings provocerande bete. Nilsson satsar emot - med sin bil.

Det är Norrköpings Tidningar som slagit vad med Nilsson - och vadhållarnas insatser är inte helt jämnstarka. Medan Nilsson satt sin sportbil på spel erbjuder NT ett paraply om Elfsborgsanfallaren får rätt.

– Det är lite tråkig utdelning kanske, säger Nilsson till Borås Tidning om det eventuella vinstparaplyet.

NT motiverar sitt vad med att flera Elfsborgs-spelare försvunnit till IFK Norrköping. Nu är nog de flesta andra eniga om att Elfsborg blir ett topplag - och Lasse Nilsson tycker alltså att en mittenplacering känns så osannolik att han satsar sin bil.

– Det var väl halvt på skoj det där, men det kändes som att jag kunde höja insatsen rätt ordentligt.

- Jag trodde inte riktigt på att vi skulle hamna i mitten och att Norrköping skulle hamna över oss. Det känner jag mig säker på. Så säker att jag skulle ha kunnat slå vad om det på riktigt allvar.

Huruvida den forne Vitesse-anfallaren tänker ta konsekvenserna vid ett förlorat vad är inte lika säkert:

- Det får vi se. Vi får ta den diskussionen då. Jag skulle inte köra upp den till honom i alla fall. Då hade han fått komma och hämta den själv, säger Nilsson och skrattar.

 

Publicerad 2011-03-26 kl 17:07
Annons
Annons
Annons