POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lasse Nilsson vill fylla Avdic lucka: "Tror och hoppas på det"

Denni Avdic lämnar Elfsborg – men ersättaren är redan på ingång.
- Jag tror och hoppas på en lösning, säger Lasse Nilsson till fotbollskanalen.se.

Bara detaljer återstår innan Werder Bremen köper loss Boråslagets skyttekung Denni Avdic till Bundesliga. Eftersom Fredrik Berglund överväger att lägga skorna på hyllan öppnas därmed en stor lucka i Elfsborgs anfall. Som fotbollskanalen tidigare avslöjat är Lasse Nilsson aktuell för att fylla det tomrummet. Han vill lämna Vitesse, och ser Elfsborg som förstavalet i vinter.

- Vi har haft ganska bra kontakt den senaste veckan. Men det är en del saker som måste stämma, med tanke på att jag fortfarande står under kontrakt i Holland, säger Nilsson till fotbollskanalen.se.

Elfsborg måste komma överens med Vitesse, menar du?
- Ja, det finns lite saker att reda ut. Men jag tror och hoppas att vi ska kunna hitta en lösning i januari.

En lösning med Elfsborg?
- Det är vad jag själv vill, och jag tror att Elfsborg också vill. Det är absolut något jag hoppas på. Men samtidigt är situationen som den är. Det räcker inte med att jag och Elfsborg tycker likadant, det finns en tredje part också, säger Nilsson.

Exakt vilka hinder som återstår vill Lasse Nilsson inte kommentera. Däremot önskar han Denni Avdic lycka till och förklarar att Tysklandsflytten inte påverkar hans eget beslut i någon riktning.

- Jag är jätteglad för Dennis skull och det här tycker jag att han var värd. Men alltså, mina tankar runt Elfsborg har ingenting med honom att göra. Det var absolut inte så att det krävdes att han skulle därifrån för att jag skulle vilja dit.
- Men om Elfsborg tycker att det ändrar deras situation får du ta med dem. Det vet jag faktiskt inte.

Publicerad 2011-01-02 kl 16:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå