POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lättande besked för Norrköping - ingen ny skada på nyförvärvet

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköpings nyförvärv Gudmundur Thorarinsson tvingades bryta gårdagens träning efter att ha åkt på en smäll mot knät.
Nu kommer ett lättande besked för alla Peking-supportrar - det rör sig inte om en ny skada.
- Gudmundur har fått en liten retning på den tidigare skadan, säger Norrköpings manager Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Nyligen värvade IFK Norrköping in mittfältaren Gudmundur Thorarinsson från Rosenborg. Men islänningen kom till klubben med en knäskada och först under onsdagen var han i full träning med Peking. Då åkte Thorarinsson på en ny smäll och vad som befarades vara en ny skada på knät.

- Jag tycker vi är orättvist behandlade vad gäller skadeläget, sa Norrköpings manager Jens Gustafsson i går till Norrköpings Tidningar, då det ännu var osäkert hur läget med Thorarinsson var.

På torsdagsförmiddagen undersöktes Thorarinsson, och nu kommer klubben med ett skönt besked - undersökningen visade att det inte blivit någon ny skada i knät.

- Gudmundur har fått en liten retning på den tidigare skadan som inte innebär någon speciellt mycket längre konvalescens än tidigare planerat, säger Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-03-09 kl 12:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå