Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lennartsson: "Har ett hungrigt lag fyllt av självförtroende"

Foto: Scanpix

GÖTEBORG: Nytt toppmöte för IFK Göteborg väntar, den här gången mot IFK Norrköping. En match som serieledarna går för segern i.
- Jag har ett lag som är fyllt av självförtroende och hungriga för segern, säger Jörgen Lennartsson.

IFK-tränaren gick runt och småmyste i den nya multiarenan i Göteborg där laget under lördagen genomförde sitt sista träningspass innan det var dags att sätta sig i bussen mot Norrköping. Just uppladdningen och återhämtningen är saker som IFK Göteborg fått lägga extra mycket fokus när det nu är tätt med matchandet.

- Det kändes väldigt värdefullt för oss att kunna flyga hem direkt efter matchen i torsdags (Slask Wroclaw) och kunde i fredags ha en individuell dag. Där fick spelarna göra det som dom kände var bäst för individen.Vissa tränade lite lätt, vissa körde rehab, vissa joggade och vissa var helt lediga. Allt för att få bästa möjliga uppladdning, säger Lennartsson.

Hur är läget med dina två spelare som haft småskavanker, Rieks och Svensson?
- Det såg du själv? Nej, men det är bara att kolla här dom är pigga och friska båda två.

Nu blir det nytt toppmöte igen, ny seriefinal för IFK Göteborg. Ifjol mot IFK Norrköping på bortaplan blev det en svidande förlust för laget med 3-0. Nu är det revansch som gäller.

- Jag vet inte hur många seriefinaler vi har spelat i år. Det blir en till nu med ettan mot tvåan, vi har säkert spelat 5-6 stycken sådana i år men det är bara kul. Bara roligt att spela matcher och man får anpassa verksamheten efter det, säger Lennartsson.

Något i förra mötet med IFK Norrköping på Gamla Ullevi som fick dig att ändra bild kring dem?
- Nej det var det inte och även om det vore så skulle jag inte säga det till dig. Vi vet vad vi går för, de vet vad de går för och vi känner varandra ganska bra som lag. Det är bara ut och köra.

Ni kommer till spel med tre oavgjorda och fem mållösa halvlekar i rad, tankar?
- Tänker jag inte på. Jag tänker på att vinna den här matchen och har ett lag fyllt av självförtroende och som är hungriga för segern. Vi möter ett riktigt bra lag, det märkte vi senast, säger Lennartsson.

Publicerad 2015-07-19 kl 13:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons