Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lewicki kan missa EM-uppladdning - konstgräs orsaken

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Oscar Lewicki fick kliva av senast mot Hammarby. Nu kan han missa en del av EM-uppladdningen - och konstgräset kan vara boven i dramat, rapporterar SportExpressen.

Efter en magnetröntgen av MFF:s läkarteam står det klart att Oscar Lewicki kan missa en del av Sveriges uppladdning inför EM i Frankrike.

MFF möter Östersund på lördag. Efterföljande måndag, 30 maj, tar Sverige emot Slovenien på Swedbank Stadion. Båda matcherna ligger nu i riskzonen.

- Tanken är att han ska hänga med på deras samling och jag tror att han kommer hinna bli hyfsat klar, säger napraparten Wilmer Registre till SportExpressen och kommenterar Lewickis status inför mötena med Östersund och Slovenien.

Östersund:

- Vi tar det dag för dag men det lutar åt att vi inte riskerar något.

Slovenien:

- Den spelar han troligtvis inte, nej.

Konstgräset kan ha varit orsaken bakom Lewickis skada.

- Vi har haft interna samtal kring eventuella faktorer. Underlaget kan vara en del av det. Det är inte hela sanningen, långt från. Men jag kan ju säga att när Kalmar spelat sin match där, på samma underlag, så pratade jag med deras fysio. Då hade de sju känningar i ljumskar under och efter match. Underlaget spelar en viss roll.

Även Jo Inge Berget, som klev av i samma match, ser ut att missa sin landslagssamling med Norge. Det norska landslaget är däremot inte är med i EM.

Se Lewicki kliva av skadad mot Hammarby i spelaren ovan.

Publicerad 2016-05-22 kl 14:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons