POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Lindgren förlänger med Häcken: ”Det var inget att tveka på”

Foto: Bildbyrån

Rasmus Lindgren stannar i Häcken.
Lagkaptenen har förlängt sitt kontrakt med två år.
- När Häcken sa att de ville ha mig kvar var det inget att tveka på, säger Lindgren till GP.

Rasmus Lindgren kom till Häcken inför säsongen 2016 och har sedan dess varit given i laget. Inför säsongen 2017 blev han också kapten i laget och i våras ledde han laget till en titel i svenska cupen.

Nu står det klart att han blir kvar i klubben, då han skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. Detta meddelade sportchefen Sonny Karlsson i klubbens "Studio Häcken".

- När Häcken sa att de ville ha mig kvar var det inget att tveka på. Jag trivs bra och ser möjligheter med klubben. Alla vet vi att vill ta det där sista lilla steget. Det var ganska givet att förlänga, säger Lindgren till GP.

Han kontrakt var på väg att gå ut, men nu har han ett avtal över 2021. Mittbacken menar att han inte känner sig gammal än, men att han inte ser längre fram än de kommande nya åren på kontraktet.

- Man kan nog inte titta längre än så när kommer upp i åldern. Vi får ta de här två åren först. Det är inte aktuellt titta längre nu, säger Lindgren.

Lindgren har den här säsongen gjort 16 framträdanden i allsvenskan. Häcken ligger inför helgens omgång på en fjärdeplats i tabellen, bara fyra poäng efter serieledande Djurgården.

Publicerad 2019-09-13 kl 13:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå