POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lindström får nytt kontrakt i Helsingborg

Foto: scanpix

Helsingborg sätter nu snabbt fart mot nästa säsong. Nu står det klart att det verkligen är Roar Hansen som presenteras i dag klockan 14.00. Klart är också att HIF-legendaren Mattias Lindström har fått ett nytt kontrakt.

Åge Hareide lämnar Helsingborg och ersätts precis som förväntat av Östers Roar Hansen. FotbollDirekt har nu slutgiltigt fått bekräftat att det är Hansen som kommer att sitta på podiet på Olympia i eftermiddag. Detta nu flera månader efter FD:s avslöjande tidigare i höst om att parterna redan då var muntligen överens om en övergång.

Men inte nog med det; det kommer att hända mer i eftermiddag på HIF-fronten: Den 32-årige HIF-profilen Mattias Lindström får nu, enligt vad FD erfar, trots allt en ny chans.

En spelare som annars såg förlorad ut så sent som för en dryg månad sedan då han såg ut att inte ingå i ex-mästarnas planer. Snabbt blev han till och med Hammarby-aktuell.

Men med budgeten på plats har nu HIF:s styrelse ändå bestämt sig för att svänga om Lindström och alltså erbjuda honom ett kontrakt fram till 2015.

Ett populärt beslut bland klubbens fans. När det såg ut som att den populäre mittfältaren skulle tvingas tacka för sig så rörde det upp känslor. Helsingborgs-fans och journalister och experter kritiserade och HIF tvingades snabbt gå i försvarsställning och betonade lika snabbt att man inte tagit ett definitivt beslut i frågan.

Presskonferensen startar klockan 14.00.

Publicerad 2012-12-03 kl 13:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå