POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

LIVE: Följ Fotbollsgalan - "Fischer och Zlatan är favoriter"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nu ska svensk fotbolls bästa spelare ska hyllas.

På fotbollskanalen.se följer du allt kring fotbollsgalan.

Före, under och efter festen i tv.

- Detta är vår största satsning på Fotbollsgalan någonsin. Det känns otroligt kul att kunna bjuda tittarna på en ännu bredare upplevelse från svensk fotbolls största fest. Hänger du med på fotbollskanalen.se missar du ingenting, säger Tobias Rosvall redaktionsansvarig på fotbollskanalen.se.

Efter ett späckat fotbollsår ska de bästa svenska spelarna och lagen hyllas i Globen. Vilket blir årets mål? Vem får Fotbollskanalens hederspris? Och vilka spelare får de prestigefyllda priserna Diamant- och Guldbollen?

På fotbollskanalen.se punktmarkeras galan från röda mattan ända in i natten. Vill du vara med där det händer är valet enkelt.

Hålltider för kvällen:

16.30-17.30: Live från röda mattan där Mattias Tjernström tar emot gästerna.

19.30-20.00: Direktsänt uppsnack från studion i på galagolvet i Globen med Jesper Hussfelt och Olof Lundh tillsammans med ett antal prominenta gäster. De går igenom de hetaste priserna för kvällen och rapporterar från förgalan som pågår.

20.00-22.00: Under galans reklampauser kommer studion med Jesper Hussfelt och reportern Mattias Tjernström bakom kulisserna att bjuda på intervjuer med pristagare och andra fotbollsprofiler. Ser du galan på fotbollskanalen.se ser du den utan avbrott och får både galan och studion under reklampauserna.

22.00-22.15 (ca): Direktsänt eftersnack med Jesper Hussfelt och Olof Lundh från stora scenen. Galan analyseras och kommenteras.

22.15: (ca) Live från presskonferensen för Guld- och Diamantbollenvinnarna.

Publicerad 2014-11-10 kl 19:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå