POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Liveröd om Obolo: ''Aldrig nära att han lämnade''

För ett år sedan var Ivan Obolos rådgivare Terje Liveröd säker på att AIK skulle få bud argentinaren innan transferfönstret stängde sommaren 2008. Men det blev aldrig aktuellt för Obolo att lämna klubben.

- Visst har det varit intresse för Obolo, men det var aldrig nära att han lämnade under sommarfönstret, säger Liveröd till FotbollDirekt.se.

Ivan Obolo är svajiga AIK:s stabilaste spelare under säsongen. Det har ryktats om att tyska klubbar skulle vara intresserade av den spelintelligente 26-åringen - men det har stannat vid spekulationer. Obolo har den här säsongen utnyttjats maximalt. I varje sekund av årets allsvenska har han funnits på planen och har dessutom gjort sex mål. Enligt Liveröd är det självklart att en sådan spelare drar ögonen till sig.

- Det är klart att det alltid finns klubbar som är intresserade och så har det varit även i sommar.

Det var under förra sommaren som AIK knöt till sig argentinarna Ivan Obolo och Lucas Valdemarin. Den sistnämnde har redan lämnat skutan medan den andra är kvar och inte alls verkar ha bråttom iväg.
- Obolo kände inte att han var tvungen att gå redan nu. Han trivs riktigt bra i både Stockholm och AIK. Fortsätter han att göra det han ska kommer det säkert dyka upp något, säger rådgivaren.

För ett år sedan trodde Liveröd att AIK skulle bli något av en mellanstation för Ivan Obolo. Men argentinaren, som har två år kvar på sitt kontrakt, känner ingen panik över att han är kvar i allsvenskan.

- Nej, nej, nej inte alls. Vi har hela tiden en bra dialog mellan Ivan, AIK och mig.

Tror du att Obolo blir kvar kontraktstiden ut?

- Det ska egentligen AIK svara på. Januari är ett bättre fönster om det ska hända något. Då har AIK tid på sig att hitta en eventuell ersättare, svarar Terje Liveröd.

Publicerad 2008-09-09 kl 16:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå