POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Liverpool fortsätter scouta Milosevic: ”Följt honom i fem-sex matcher”

Alexander Milosevic följs av flera toppklubbar ikväll.
En av dem är storklubben Liverpool.
- Det stämmer det, säger hans agent Nenad Lukic till fotbollskanalen.se.

AIK:s unge mittback Alexander Milosevic har gjort succé så här långt i allsvenskan och har överraskande slagit sig in i lagets startelva. Det har gett eko runt om Europa och flera klubbar följer honom nu och scoutar honom i match efter match.

- Det finns flera klubbar som kommer att vara på plats idag, berättar hans agent Nenad Lukic, och utvecklar sedan:

- Självklart är de intresserade, de har följt honom i fem-sex matcher i rad och de är nära att ta beslut. För de toppklubbarna måste vara övertygade om att Alex är en spelare för dem.

Liverpool är en av de klubbarna som är och tittar på honom?
- Det stämmer det.

Enligt Sportbladet ska Liverpools representanter göra en ”slutscouting” på Milosevic under matchen mot IFK Norrköping och sedan rapportera tillbaka till Kenny Dalglish och company i Liverpool, ochj berätta om Milosevic är något för dem. Lukic är tystlåten när han får frågan från fotbollskanalen om hur nära en övergång skulle kunna vara för 18-åringen.

- Jag har lämnat allt till AIK. Jag räknar bara konkreta intressen och jag bryr mig inte förrän AIK har accepterat ett bud från någon klubb, och då kan de återkomma till mig.

Vad menar du med konkret intresse?
- Konkret är att vi är nära en övergång och att AIK har accepterat ett bud.

Sedan berättar Lukic att han och AIK har bestämt sig för att ”vara lite diskreta” när det kommer till Milosevic, för att inte spä på den ryktesfloden som ändå är runt talangen. Lukic säger dessutom att han helst ser att Milosevic blir kvar i AIK åtminstone säsongen ut.

- Alex kom för fyra månader sedan till AIK och han trivs, så det känns lite fel att flytta på honom. Men om det kommer något riktigt bra bud som AIK inte kan tacka nej, och det är en klubb som han kommer få spela i – varför inte? Men jag skulle råda honom att stanna och utvecklas några år till i AIK.

Publicerad 2011-06-23 kl 00:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå