Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

"Ljungberg är alltid välkommen till HBK"

Fiorentina sägs vara ett alternativ, att avsluta karriären ett annat.
Samtidigt står Halmstads BK beredda för en diskussion om Fredrik Ljungberg vill vända hem till Allsvenskan.

- Skulle det bliva aktuellt, så är Fredrik Ljungberg alltid välkommen till HBK. Det är hans klubb, säger Halmstads BK:s ordförande Birgitta Johansson till FotbollDirekt.se.

Har ni tagit någon kontakt med Fredrik om framtiden? - Alltså, vi har ständig kontakt med Fredrik Ljungberg i och med att det är vår spelare. Vi avvaktar nu för att se hur situationen utvecklar sig, konstaterar Johansson.

Så Fredrik får ta kontakt med er om han vill spela i HBK? - Det sade jag inte.

Under onsdagen meddelade Fredrik Ljungberg och Premier League-klubben West Ham att de valt att bryta kontraktet. Därmed är den förre landslagskaptenen fri att hitta en ny klubb, men Ljungberg deklarerade själv att han vill tänka över framtiden. Om mittfältaren väljer att flytta hem till Sverige och Allsvenskan borde HBK vara ett av de främsta alternativen.

- Det har jag ingen uppfattning om, säger HBK-ordföranden.

Fredrik Ljungberg lämnade Halmstads BK för Arsenal 1998 och spelade 216 matcher i storklubben. Den förra säsongen flyttade han till London-konkurrenten West Ham men utan att bli den stora stjärna som klubben hoppades på. Efter sommarens EM-turnering beslutade han sig för att sluta i landslaget. Nu tvekar alltså Ljungberg på om han ska fortsätta karriären överhuvudtaget.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-07 kl 15:40
Annons
Annons
Annons