Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Löken" nära Mjällby: "Vi ska hitta en lösning"

Efter en tung period i MFF - nu närmar sig David Löfquist en comeback i Mjällby.

- Vi ska hitta en lösning, säger Thomas Andersson-Borstam.

David Löfquist var en av Mjällbys bästa spelare när laget slutade sexa 2010 och tia 2011. Sista året gjorde mittfältaren åtta mål och sex assist vilket tog honom till italienska Parma. Men där blev det inte som han tänkt sig.

Först lånades "Löken" ut till Gubbio och sedan till Malmö FF. I MFF hade han svårt att ta en plats i truppen och nu är han på väg tillbaka till Mjällby.

- David tränar med oss sedan en tid tillbaka. Vi jobbar på att hitta en lösning. Vi för en dialog med honom och med Parma om hur vi kan göra, det är en positiv ton i samtalen, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam till fotbollskanalen.se.

Vad vill David?

- Det får du fråga honom, men han vill nog vara här. Vi ska hitta en lösning.

Det kan bli en bonus för er - från början hade ni väl inte räknat med David?

- Ja, en David som trivs och mår bra är en väldigt bra fotbollsspelare. Sedan är han en hemmapojke som har spelat i Mjällby i många år och det är väldigt positivt för oss.

Mjällby vill även värva en försvarsspelare. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se jobbar klubben hårt på att få "hem" Jesper Westerberg.

- "Jeppe" har ju två år kvar på kontraktet med Lilleström. Han vet om att han är välkommen hem igen. Man kan väl säga att det rör på sig lite.

Ser du positivt på dialogen med Jesper Westerberg?

 - Vi är alltid positiva.

Hur ser det ut med Robin Cederberg?

-  Robin är tillbaka och tränar med oss. Han var och besökte Lyngby i helgen och nu får vi se vad som händer. Jag ska ha ett snack med honom.

Publicerad 2013-01-21 kl 12:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons