Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lucic om Elfsborgs smäll: Häcken kan ta medalj

I går 3-0 på Elfsborg. Nu är Häcken en medaljkandidat. Elfsborgsveteranen Teddy Lucic imponeras av fjolårets så sensationella tabellfemma.

- De kommer lätt att ta en plats på övre halvan och medalj? Varför inte. Spelar Häcken som mot oss i helgen så finns den potentialen, säger Teddy Lucic till FotbollDirekt.se.

- De spelar verkligen bra och har fått i hop laget bra.

Försäsongen har förstärkt intrycket av Elfsborg som en given guldkandidat. Men efter att ha blivit utklassade mot Häcken i helgen är frågan om inte göteborgarnas försäsong är snäppet bättre. 3-0 - och på bortaplan dessutom.

- De gör mål på sina målchanser och spelar effektivt, fortsätter Lucic.
- Nu gäller det att få i hop det över en hel säsong. Men det är ett svårt lag att möta. Riktigt snabba omställningar och det är ett lag som hela tiden försöker spela fotboll.

Elfsborgsveteranen är lätt bekymrad och tar minst av allt lättvindigt på förlusten. 0-3 på hemmaplan är inte bara någonting att i förbifart skuffa undan.

- Nej, det kan vi inte göra. Det är aldrig bra att förlora som vi gjorde den här gången så tätt in på serien. Vi måste visa att vi lärt oss något av det här så att vi inte gör samma misstag igen. Vi ska ju ändå möta Häcken minst två gånger till under säsongen.

Ola Gustavsson


Publicerad 2010-03-08 kl 13:21
Annons
Annons
Annons