Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lugnande besked för Peking-duon efter skadorna

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Både Linus Wahlqvist och Eric Smith utgick skadade mot Djurgården.
Men Norrköping-duon ska snart vara tillbaka i spel.
- Båda två mår bra, säger Norrköpings Dale Reese till Fotbollskanalen.

Redan efter en kvart tvingades Linus Wahlqvist utgå för IFK Norrköping i det galna 3-3-mötet med Djurgården på Tele2 Arena under måndagen. Backen fastnade med foten i gräset och fick en vrickning. Eric Smith ersatte, men även han tvingades utgå skadad i den andra halvleken.

Men nu kommer lugnande besked om duon.

- Båda två mår bra. Det var en fotledsvrickning på Linus som inte var så farligt, men det gör jätteont på planen. Men har går helt obehindrat i dag och vi räknar med honom i full träning på fredag, säger idrottsskadeterapeuten Dale Reese till Fotbollskanalen.

- Och Eric Smith fick en smäll eller spark i revbenen. Han kippade efter luft och det var därför han inte kunde fortsätta. Och det var inga problem där heller. Vi har kollat honom. Läkaren kollade honom direkt i går kväll och hittade ingenting. Sedan finns det inre organ som kan ta skada men där hittade vi ingenting i dag heller. Då är det smärtan som avgör.

Det låter som det inte ska vara någon fara för mötet med Sundsvall på måndag?
- Nä, om inte någonting dyker upp nu som inte vi är medvetna om. Och får man aldrig vara 100 procent på. Det är 48 timmar som alltid gäller med inre organ och liknande. Men som det var i dag så var det inga problem.

Se situationen där Linus Wahlqvist skadade sig i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-02 kl 16:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons