POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Lugnande besked från MFF om Rosenberg och Nielsen

Foto: Bildbyrån

Markus Rosenberg och Lasse Nielsen utgick skadade i Malmö FF:s möte med J-Södra.
Nu ger klubben lugnande besked.
"Enligt de första rapporterna från MFF:s medicinska team handlar det om lindriga skador", skriver klubben på sin hemsida.

Malmö FF var skadeskjutet redan innan träningsmötet med J-Södra. Under matchen utigck också Markus Rosenberg och Lasse Nielsen med skador.

Det innebar att Malmö FF i slutet av matchen hade hela åtta spelare borta, inkluderat Alexander Jeremejeff (sjuk), Pawel Cibicki (fotskada), Jo Inge Berget (känning i hälen), Erik Andersson (på väg tillbaka efter korsbandsskada), och Rasmus Bengtsson (rehab efter knäproblem).

Nu kommer MFF dock med lugnande besked om Rosenberg och Nielsen.

"Lasse Nielsen stukade foten i första halvlek och ersattes efter halvtidsvilan av Pa Konate. Enligt den första bedömningen handlar det om en lindrig stukning och Nielsen är förhoppningsvis tillbaka i träning i nästa vecka", skriver klubben på sin hemsida.

"Markus Rosenberg trampade snett och landade hårt på ena hälen och fick därefter ont i varje löpsteg. Det kan troligen ta ett tag innan smärtan släpper, även om foten är stabil och prognosen inte visar någon allvarlig skada. Förhoppningen är att Rosenberg ska vara tillbaka i träning i nästa vecka, men det går inte att lämna något närmare besked just nu."

Magnus Pehrsson trodde tidigare att alla utom Andersson och Bengtsson är aktuella för spel mot Molde nästa vecka.

- Det är vad jag tror och hoppas, och första indikation.

Publicerad 2017-03-11 kl 19:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå