Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Lukic: "Vi är beredda att släppa Stefan Batan"

Stefan Batans svajiga tid i Djurgården går vidare. Han är tillbaka från höstens utlåning i Assyriska, men Dif:s nya tränarduo vill inte satsa på honom.

- Han är inte vänsterforward, och inte balansspelare. Vi kanske har fel, men det är så vi ser på det. Vi är beredda att släppa Stefan om det är någon klubb som visar intresse, säger Zoran Lukic till Expressen.

I november 2005 skrev Stefan Batan på ett fyraårsavtal med Djurgården, men fotbollslivet hos blåränderna blev aldrig vad han hoppades på. Totalt har det blivit 41 allsvenska framträdanden med DIF - däremot är bara 14 av dem från start. Under hösten var Stefan Batan utlånad till Assyriska och kan nu få ge sig iväg igen - trots ett år kvar på avtalet.

- Stefan är en duktig spelare, men vi har svårt att se honom på någon plats som skulle vara rättvis för honom i vårt 4- 3- 3, säger Zoran Lukic.

- Vi måste vara ärliga och tydliga, och inte gå bakom ryggen på spelarna.

Stefan Batan bekräftar att han fått beskedet att Djurgården inte tänker satsa på honom.
- Men så länge jag är kvar i Djurgården kommer jag att kämpa för att visa att jag är värd en chans. I övrigt vill jag inte kommentera detta mer, utan bara koncentrera mig på fotbollen, säger han till Expressen.

Publicerad 2009-02-21 kl 14:17