Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lundgren hyllar Lennartsson efter segern

Gais sänkte Hammarby genom mål på två fasta situationer. Efteråt hyllade Fredrik Lundgren den nye mentorn i Gais, Benny Lennartsson, som nyckeln till att det har lossnat.

- Han har satt de fasta situationerna mer i fokus och satt fingret på det vi saknade tidigare och den variant vi körde idag är egentligen intränad till att användas mot ett annat lag, säger Lundgren, som förutom sitt mål i slutet av den första halvleken var nära att göra ytterligare ett hörnmål på exakt samma variant.

Vilket lag då?
- (skratt) Tja, det säger jag inte ha ha. Men den funkade tydligen bra idag också. Den går ut på att jag och några till ska komma frambufflandes vid bortre stolpen. Men det gäller samtidigt att vi har bra servare från hörnan och det har vi i både Wanderson och Kenneth (Gustafsson, FD:s anm.).

Gais vann matchen på Söderstadion med 2-1 och som brukligt numera stördes matchen av publiken som inte kunde hålla sig i skinnet och ännu mer bötesbelopp lär adresseras Johanneshov till redan hårt ekonomiskt brandskattade Hammarby.
Och lite av den frustrationen som fanns hos supportrarna kunde Lundgren också se på planen.
- Man kunde se en tomhet i ögonen på Hammarbyspelarna, speciellt efter vårt första mål, säger Lundgren till FotbollDirekt.se.

Målet var Lundgrens första för säsongen och kom alltså mycket påpassligt och lade grunden till segern, som gör att Gais tog ett skutt bort från bottenträsket.
- Jag vill egentligen inte tala om bottenträsket. Vi bara blickar framåt och ser till hur vi har spelat i de fem senaste matcherna. Inte minst har vårt försvarsspel förbättrats också. Jag tycker vi har haft ett spel som inte är ett spel som ett bottenlag har.

Blev det nervöst när Hammarby reducerade? - Ja lite kanske men samtidigt var vi lite förberedda på det. I och med det ofrivlliga avbrottet så snackade vi om att de kunde få ett reduceringsmål och hur vi skulle agera utifrån det.

Domaren Martin Hansson rörde upp många känslor hos publiken på Söderstadion, inte minst hos hemmasupportrarna. Men Lundgren tycker att han Hansson skötte allting på ett bra sätt.
- Han var modig därute idag och starkt att stå upp för att bryta matchen och inte låta sig påverkas åt något håll. 

Publicerad 2009-09-23 kl 22:35
Annons
Annons
Annons