Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lundh tippar allsvenskan: IFK Göteborg

IFK Göteborgs placering: 1

Vad kommer att göra fansen glada?
Vad kommer att göra fansen besvikna?
Att man antagligen tappar Kim Christensen vars kontrakt går ut i höst. Antingen sälja i sommar eller går han som Bosman.

Vilken spelare är intressant för utländska klubbar?
Lättare att skriva vilka som inte är det…nej, men det är klart att scouter, agenter och andra har koll på Kamratgården och Änglagården som sprutar talanger. Närmast flytt är Gustav Svensson.

Vad behöver ledningen leta efter i sommar?
Beror på om man säljer och i så fall vad – sticker Christensen så måste man ha en målvakt. Fast kanske behöver man leta efter bakgrunden till alla korsbandsskador.

Hur säkert sitter tränaren?
Tränarparet Stefan Rehn och Jonas Ohlsson blev utan titel för första gången i fjol – efter SM 2007 och cupen 2008. Ändå inget snack om att IFK nog gärna ser dem i klubben i många år.

Hur går det för laget?
IFK Göteborg har fått behålla skyttekungen Tobias Hysén, mittfältaren Gustav Svensson och resten av manskapet som blev dubbel-tvåor i fjol. Man har fyllt på med Gais-anfallaren Pär Ericsson och lånat in Fredrik Risp. Även om IFK är skadedrabbat har firma Rehn & Olsson har det väl förspänt när klubben jagar sitt 19:e SM-guld. Sett till att Adam Johansson är nära comeback så tätar man en svag länk på högerkanten och annars är IFK utan tvekan Sveriges starkaste lag och trupp. Därför är det inte vågat att vika 1:a platsen till IFK Göteborg.

Publicerad 2010-03-13 kl 14:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons