Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

LUNDHS PODCAST: Sebastian Eriksson fick betala knäoperation för 200 000 - ur egen ficka

Sebastian Eriksson slet av korsbandet på en träning med IFK Göteborg förra sommaren - något som blev minst sagt kostsamt.
- Jag fick betala operationen och rehaben själv, 200 000 kronor, säger Eriksson i podcasten "Lundh".

Den här veckan är hemvändaren Sebastian Eriksson gäst i podcasten Lundh. Där berättar han bland annat om hur dyrt det blev när han drog av korsbandet på en träning med IFK Göteborg förra sommaren.

- Jag hade en veckas ledighet mellan Cagliari och landslaget. Jag hade inte tänkt tränat någonting, men kände att jag hade velat träna fotboll. Det där var min chans. Då ville inte jag spela tennis och jogga en vecka, så jag var här (Kamratgården) och tränade med Blåvitt. Sen på lördagen stressade jag ut till träningen och var ofokuserad den dagen. Stahre la till två minuter på träningen, jag skulle läsa situationen, och så vred jag till knät och kände direkt vad det var. det kändes som när man krossar en kylpåse, säger Sebastian Eriksson.

Han tränade med IFK utan tillåtelse från Cagliari och det blev kostsamt.

- Det var tungt att behöva ringa det där samtalet. Jag gjorde det själv. Det här har hänt, jag har tränat med IFK. Jag fick sätta mig på planet och flyga ner direkt, säger han.

- Jag gjorde nånting jag inte fick göra, tränade med en klubb jag inte hade möjlighet till att få göra. De blev besvikna och också förstående, måste jag säga. Det hände när det inte fick hända och jag fick betala operationen och rehaben själv, 200 000 kronor.

Det vara bara ett par dagar före en landslagssamling och han fick lämna återbud till landskamperna mot Danmark och Belgien.

- Det var en tid efter där jag var arg, förtvivlad. Började tänka "varför la Stahre till två minuter på träningen, varför tappade han och han bollen, varför blev jag uttagen i landslaget då, säger Eriksson.

Publicerad 2015-03-30 kl 06:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons