POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Lundquists öppna brev till fansen

I går avslöjade fotbollskanalen.se att Djurgårdens ordförande Bo Lundquist och delar av Dif-styrelsen meddelat valberedningen att man vill hoppa av. I dag har de publicerat ett brev till klubbens fans.

Med anledning av nyheten att Bo Lundquist är redo att hoppa av som ordförande för Djurgården har han tillsammans med Dan Svanell, vice ordförande i DIF FF, och Tommy Jacobson, ordförande i Djurgården Fotboll AB och vice ordförande i Djurgården Elitfotboll AB, skrivit ett öppet brev till klubbens fans.

De skriver bland annat att de ska kalla till styrelsemöten i de båda styrelserna för att diskutera den uppkomna situationen.

Brevet publicerades i dag på klubbens hemsida.

"Fotbollskanalen.se och TV 4 sport publicerade igår kväll en nyhet som innebar att vi tre kommer att avgå från våra poster som ordförande respektive vice ordförande i DIFF och DEFAB. De informationer som gavs om våra ställningstaganden är i sak riktiga. Magnus Öhrman, ordförande i Järnkaminerna, Mats Jonsson, f.d. ordförande i Järnkaminerna och Wille Bäckström, anställd i Djurgården Fotboll och Djurgården Ishockey och tidigare ledamot i Järnkaminerna besökte för ca 3 veckor sedan ordföranden och framförde kritik mot hans arbete. Efter det träffade vi de tre tillsammans, kritiken återupprepades och det framkom att förtroendet för ordförande inte fanns. Vår bedömning är att kritiken också innebär kritik mot styrelsens arbete varför det enda riktiga för oss alla tre är att avgå. "

Publicerad 2008-09-08 kl 14:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå