Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lyn sade nej till Gais bud

Gais dementerade för någon vecka sedan för FotbollDirekt att klubben varit i kontakt med U21-landslagsmålvakten Johan Dahlin. Men nu uppger den norska klubben att de avslagit ett bud från just Gais.

- Vi har inte lagt något bud. Det dementerar jag, säde Gais fotbollsansvarige Tony Persson till FotbollDirekt då.

Men nu bekräftar Lyn att Gais visst var ute efter att värva Dahlin men att den norska klubben valde att tacka nej till budet.
- Vi avslog ett bud från Gais för några veckor sedan, därefter har vi inte hört någonting, säger sportchefen Rolf Magne Walstad till dagsavisen.

Lyn har fått på sig att spara pengar och har som mål att sälja spelare för totalt tio miljoner kronor. Och målvakten Johan Dahlin är en av spelarna som kan komma att få lämna klubben.
Gais inbillade sig dock att Lyn skulle gå med på att släppa Dahlin billigt men norrmännen lät sig inte bevekas.
- Vi har något på gång med en av våra spelare men vem det är vill jag inte berätta. Vi hade ett bud på gång i vintras men som det inte blev något av med, då det läckte ut i media, säger Walstad.

Johan Dahlin har varit en av Lyns mer tongivande spelare och som U21-landslagsmålvakt är hans värde tämligen högt. En försäljning av honom skulle rendera den mycket brandskttade norska klubben värdefulla medel.
- Man måste vara optimist, annars är det bara att ta in årorna, säger Walstad.

Dahlin själv säger att han inte hört något alls om något intresse kring honom.
- Jag har inte hört något alls, utan fokuserar bara på att spela för Lyn. Om det kommer något, får jag ta ställning till det då.

Försvinner Dahlin hoppas klubben på att få behålla kanadensiske målvakten Kenny Stamatoupolous, som klubben har värvat från Tromsö.

Publicerad 2009-07-07 kl 15:00
Annons
Annons
Annons