POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Magnus Pehrsson: Jag har fem och ett halvt år på mig

Graverande individuella misstag kostade Djurgården poäng mot Mjällby. Men managern Magnus Pehrsson ser inte någon omedelbar förstärkning på väg in.
- Det kan jag i dagsläget inte uttala mig om. Dessutom öppnas transferfönstret först 1 augusti, säger Magnus Pehrsson till Kvällsposten.Pa Dembo Touray inledde med att släppa in en frispark tämligen lättvindligt och därefter slarvade Joel Perovuo, så att Moestafa El Kabir kunde komma helt ren med Touray.
- Två individuella misstag som kostade oss tre oerhört viktiga poäng, konstaterade Pehrsson efteråt.

- En frispark från så långt håll ska bara inte få gå in. Bollen ska på ett rejält sätt rensas bort. Målvakten kan boxa bort bollen, säger Pehrsson.

I supporterleden vädras missnöjet allt mer mot spelartruppen och främst är det målvaktssidan och anfallarna som får klä skott för uteblivna segrar. Många yrkar på omedelbara spelarförstärkningar och utrensning i spelartruppen men Pehrsson manar till tålamod.
- Visst har vi mycket att jobba med och vi har den trupp som vi har. Jag har precis kommit in i det här och allt tar sin tid. Jag har varit igång i knappt tre veckor. Jag har fem och ett halvt år på mig att bygga den rätta truppen.

Fotbolldirekt

Publicerad 2011-05-24 kl 12:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå