POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Magnus Pehrsson: ''Känns riktigt bittert''

MALMÖ - GAIS
Gais gjorde en fin insats och såg också ut att gå mot segern efter att Levon Pachajyan gett gästernas ledningen i inledningen på andra halvlek. Men Malmö tog sig samman och fick in en kvittering i slutsekunderna.

- Det känns riktigt bittert att förlora två poäng på det viset, sa Gais tränare Magnus Pehrsson till FotbollDirekt.com. Gästerna var det klart bästa laget i första halvlek. Man spelade fin fotboll och kontrollerade mittfältet fullständigt där Malmö Ola Toivonen var helt osynlig.
- Vi överraskade nog Malmö men vi sa innan matchen att vi skulle försöka ta initiativet. Dom led väl också av att ha Daniel Andersson borta.

Malmö blev utbuade av sin hemmapublik i paus, och inte blev det muntrare på läktarplats när Levon Pachajyan skickade in 1-0 för Gais. Fullt rättvist så långt.

Malmö jagade och försökte, men det var inte förrän på slutet som man fick till ett rejält tryck. Gais kunde mycket väl ha avgjort matchen, speciellt när Jonas Lundén kom i ett tre mot ett läge där den ypperliga chansen slarvades bort.
- Jonas brukar vara säker i dom lägena. Oturligt, menade Pehrsson, vars lag ändå spelade stabilt när Malmös tryck ökade.

- Vi drabbades inte av panik utan löste situationer på ett bra sätt.

Dock räckte det inte hela vägen för göteborgarna. I matchens slutsekunder gick Dime Jankulovski ut för att få undan ett inlägg, men misslyckades och Edward Ofere kunde via en Gais-spelare få ditt kvitteringen.
- Ett misstag av Dime, tyckte Pehrsson, och analyserade vidare.

- Spelmässigt var vi värda tre poäng. Just nu känns det som att vi blev bestulna på två.

Publicerad 2008-05-09 kl 02:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå