Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
47v

Magsjuka i Kalmar FF - flera startspelare saknas mot Gefle

Foto: SCANPIX

Kalmar FF får klara sig utan flera spelare i onsdagens hemmamöte med Gefle. Enligt Barometern härjar magsjuka i truppen, och fyra startspelare från senast uppges missa matchen.

Kalmar FF har drabbats av avbräck inför hemmamötet med Gefle under onsdagen. I senaste matchen mot Häcken drog Mahmoud Eid och Stefan Larsson på sig skador. KFF bekräftar på sin hemsida att duon inte är med mot Gefle.

Enligt lokaltidningen Barometern härjar magsjuka i truppen, vilket gör att även Tobias Eriksson, Anton Maikkula och Lucas Hägg-Johansson missar matchen. De två förstnämnda är dock med i truppen.

- Vi har i dagsläget frågetecken för Tobias Eriksson och Anton Maikkula. Där tas beslut på matchdagen kring deras medverkan, säger tränaren Peter Swärdh till klubbens hemsida.

Kalmar FF är allsvenskans formstarkaste lag för tillfället och har vunnit fem av de sex senaste matcherna.

- Det är tätt matchande denna vecka med tre matcher. Därför är det mycket fokus på återhämtning och taktisk inriktning just nu. Det som funkat bra i de senaste matcherna är att vi är väldigt starka i bollinnehavet. Vi har haft en stark speluppbyggnad och haft en kontroll på matcherna med boll. Dessutom har vi varit väldigt starka i att vinna tillbaka efter tidigt efter bollförluster. Jag hoppas att vi kan fortsätta på den vägen imorgon, säger Peter Swärdh.

KFF:s trupp till mötet med Gefle

Ole Söderberg, John Håkansson, Emin Nouri, Marko Biskupovic, Viktor Elm, Sebastian Starke-Hedlund, Markus Thorbjörnsson, Anton Maikkula(?), Tobias Eriksson(?), Rasmus Elm, Ismael, Jonathan Ring, Romario, Filip Sachpekidis, Herman Hallberg, Svante Ingelsson, Lumala Abdu, David Elm, Måns Söderqvist, Henri Anier.

Publicerad 2016-10-25 kl 15:25
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER