Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mahlangu följs av Champions League-klubbar

Blir cupfinalen May Mahlangus avsked i HIF? Två Champions League-klubbar ser ut att vara intresserade av sydafrikanen.

– Ingen tvekan om att det är min bästa säsong hittills, säger han till HD.

Frågan är nu om det räcker till för att redan under vintern komma i väg från Helsingborg? Erik Edman spär dessutom på med att han anser Mahlangu vara färdig med den allsvenska fotbollen, lägg där till att lokaltidningen HD har uppgifter om att två Champions League-klubbar följer Mahlangu:

– Man vet aldrig. Det kan det vara, i fotbollens värld kan allt hända. Men det är också svårt att förutspå vad som händer i ens liv, säger May.

– Jag har kontrakt med HIF i två år till, och det är där jag är just nu. Men som alla spelare som vill uppnå saker vill jag spela i en ännu större och bättre liga.

Känner du dig mogen för det?

– Så länge jag har spelat har folk undrat om jag är redo att ta nästa steg. Jag har inte bråttom att gå vidare, men har heller aldrig tvekat att fånga möjligheter när de dykt upp. Är man som jag ung gäller det att våga möta utmaningar i livet.

Nu på måndag kan han bli årets mittfältare i TV4:s Fotbollsgalan. Hans konkurrenter? Kim Källström, Sebastian Larsson och Anders Svensson.

– Det spelar egentligen ingen roll hur det går för jag är lycklig över att ha blivit nominerad. Bara det är en väldigt stor ära för mig, tycker May.

Ändå finns det ännu viktigare saker. Sista tävlingsmatchen för säsongen - cupfinalen mot Kalmar FF och möjligheten till en historisk trippel..

– Vi är hungriga på att göra säsongen komplett genom att vinna allt.

Publicerad 2011-11-04 kl 10:21
Annons
Annons
Annons