POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Majstorovic efter tabben: Sånt som händer"

Daniel Majstorovic såg långsam ut vid Elfsborgs 1-0-mål. Men överlag gjorde han en stark insats och efteråt tog han på sig det som skedde i situationen.
– Allt skedde snabbt och jag reagerade som jag gjorde... men det är saker som händer, säger han.

Trots en överlag stabil insats – där han bland annat plockade bort David Elm i huvudspelet – så kom mycket fokus kring Daniel Majstorovics insats att handla om när han ”stod och sov” vid Viktor Claessons 1-0-mål till Elfsborg.
– Det var en märklig situation, upprepar Majstorovic gång på gång efter matchen.

Niklas Hult kom runt på vänsterkanten, sköt in bollen i straffområdet där Turina styrde den ut mot Majstorovic men Claesson han före och glidtacklade in ledningsmålet för Elfsborg.
– Jag såg ingenting, jag låg på marken, säger Turina om situationen.

Majstorovic tar själv på sig ansvaret för målet.
– Vi började väldigt bra men sen tappade vi fokus ett tag. Situationen var märklig, han kom bakifrån och allt skedde väldigt fort och jag reagerade som jag gjorde… men det är saker som händer.

Mittbacken poängterade att han inte alls var nöjd med delad pott i matchen.
– Självklart är vi inte nöjda med resultatet. Men vi måste se det positivt, och vi spelade bra större delen av matchen och gjorde vårt bästa. Vi hade några riktigt bra chanser men vi måste bli mer effektiva i sista tredjedelen. Men vi måste fortsätta att vara positiva. Nöjda med spelet, missnöjda med resultatet.

Genom det oavgjorda resultatet så misslyckades AIK med att sätta sig i en position där de har allt i egna händer.
– Det var en viktig match, helt klart. Men det är sex matcher kvar. Vi har ett tufft schema med matcher mot Göteborg, Häcken och Malmö kvar men mycket kan hända. Vi tror fortfarande på oss själva och våra kvalitéer. Vi kommer fortsätta kriga, säger Majstorovic.

Publicerad 2012-09-27 kl 11:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå